Eurojuris International

Over Eurojuris International

EUROJURIS Internationaal is een overkoepelend netwerk van advocatenkantoren in Europa dat advocatenkantoren in de belangrijkste steden van 17 verschillende landen omvat. Elk land heeft een nationale EUROJURIS afdeling, waarvoor middelgrote, onafhankelijke advocatenkantoren worden geselecteerd, die goed ingeburgerd zijn in hun land en die voldoen aan de Eurojuris selectiecriteria.

Voor meer informatie hierover, kan u terecht op volgende website: www.eurojuris.net

Het verstrekken van juridisch advies en het bieden van lokale vertegenwoordiging aan ondernemingen, overheidsinstanties en particulieren zijn de doelen die voorop staan. Europa kent immers geen uniform rechtssysteem en de wijze van handelen verschilt dan ook van land tot land.

Beroep doen op de deskundigheid van gerenommeerde advocaten ter plaatse is dan een efficiënte manier om een cliënt of een corresponderende advocaat van dienst te zijn. De plaatselijke advocaat kan een beroep doen op zijn kennis van de werking van de lokale overheidsinstanties, hij beheerst de taal en is in staat om in zijn vertrouwde rechtsgebied zaken op een snelle en efficiënte wijze te behandelen.

Het aanspreken van een lokaal advocatenkantoor is een kostenvriendelijk alternatief voor het beroep doen op grotere kantoren in de hoofdsteden.